Reklam

gelecek partisi

SELKON BACA VE PETEK TEMİZLEMEDEN UYARI


Soğukların kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte sobaların kurulup,kaloriferlerin yakılması kaçınılmaz hale geliyor.Bu sebeple soba ve kalorifer denildiği  vakit tabi ki kömür yakmak,soba ve bacalar ilk akla gelen şeylerdir. Aynı zamanda bunların gerekli bakım onarım ve temizliği ihmal edilecek bir durum değildir. Bacaların tam olarak temizlenmemesi ve ters esen rüzgarlar nedeniyle baca tıkanıklarının yaşanıldığına dikkat çekilerek sobalardan sızan gazlardan dolayı birçok kişinin solunum rahatsızlığı yaşadığını ve hayatını kaybettiği  unutulmamalıdır.
Türkiye’de, her yıl binalarda meydana gelen yangınların yüzde 20’sinin temizlenmeyen bacalardan çıktığı belirtilirken, zamanında yapılacak baca temizliklerinin üzücü olayların önüne geçilebilir.
 "Temizlenmeyen bacalarda oluşan kurumlar, baca yangınlarına sebep oluyor, bu da maddi kayıplarla birlikte can kayıplarının da yaşanmasına sebep oluyor. Vatandaşlarımızın bu tür üzücü sonuçlarla karşılaşmaması için konut bacalarının yılda en az iki kez; lokanta, fırın ve benzeri iş yerlerine ait bacalarını ise, ayda en az bir kere temizlettirmeleri gerekmektedir. Tıkalı olan bacalar verimli ve sağlıklı bir şekilde çekiş yapamaz ve gazı geri teper. Bunun sonucunda karbonmonoksit gazı, ortama yayılır ve zehirlenmeler oluşur"
 Temizlik sonrasında, yakıtların daha verimli yandığını ve böylece tasarruf sağlandığını, soba ve kalorifer bacalarının düzenli olarak temizletilmesiyle de yılda yüzde 15 ila yüzde 30 oranında yakıt tasarrufu sağlanacağını ifade ettiler. 
KANALİZASYON TEMİZLEME
Konya Kanalizasyon Temizleme olarak Tuvalet Tıkanıklığı,Lavabo Tıkanıklığı,Banyo Tıkanıklığı,Logar Temizliği ve Tüm Pis su Giderlerin Tıkanıklığın Profesyonel bir şekilde açıyoruz.http://www.konyakanalizasyon.com/
BACA TEMİZLEME
Konya Baca Temizleme olarak soba bacası,kalorifer bacası,yağlı kanal ve davlumbaz temizliği için İtfaiye'den yetkili baca temizleme raporu düzenlemesi veriyoruz.http://www.konyakanalizasyon.com/
PETEK TEMİZLEME
Konya Petek Temizleme işleri yurt dışından gelen ilaçlarla ve robotlarla sökmeden profesyonel bir şekilde temizliyoruz.




Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.