Reklam

gelecek partisi

FATİME & RAMAZAN EVLENDİ


Fatime & Ramazan Evlendi
Keriman & Kadir ÖZAĞIR çiftinin kızı Fatime ile Gülüstan ve Hasan BİLGİLİ çiftinin oğlu Ramazan'ın Cumartesi akşamı Taşkent ilçesinde yapılan kına merasiminin ardından Hadim'de belediye düğün salonunda mütevazi bir düğün merasimi yapıldı,
Hadim belediyesinin basın sorumluluğu görevinin yanı sıra doğa ve fotoğraf tutkunu olan Kardeşim Ramazan Bilgili' nin nikah merasimi Hadim ilçe Belediye başkanı sn. Ahmet Hadimioğluğlu’ nun kıydığı nikahta Hadim ilçe kaymakamı sn. Osman Kural ve Taşkent ilçe Belediye başkanın sn. Osman Arı'nın yaptığı şahitlikleri ile çiftin nikahı kıyıldı.
Düğünümüz sürecinin her aşamasında bizlere en kalbi desteklerini esirgemeyen Kıymetli Belediye başkanımız sn. Ahmet Hadimioğlu,Saygı değer eşi Emine Hadimioğlu Hanımefeniye en kalbi şükranlarımızı sunarken ; Önceki dönem Başbakanımız sn Ahmet Davutoğlu ve Saygı değer Eşi Sare Davutoğlu hanımefendi ,Önceki dönem Ekonomi bakanımız sn.Ali Babacan ve Konya Millet vekilimiz sn.Tahir Akyürek vekilimiz gönderdikleri kutlama ve tebrik mesajlarıyla Şeref vermişlerdir.
yine bizzat katılımlarıyla düğünümüze onur veren ilçe kaymakamımız Oman Kural Taşkent Belediye başkanımız sn. Osman Arı ,Ak Parti ilçe başkanımız sn.Saffet Duran ve Ak Parti K.Kolları başkanımız sn. Gülsüm İlhan hanımefendi ve diğer bütün katılımcılara en kalbi teşekkürlerimizi sunarız.
Davet etmekte dikkatimizden kaçmış eş-dost ve komşu ve akrabalarımız olmuş olabilir,hepsinden özür dileriz,
Kıymetli Kardeşim Ramazan ve Gelinimiz Fatime Hanımefendiye sağlık ve mutluluk içerisinde bir ömür boyu brliktelilerinin devamını yüce Allah'tan dilerim.






































Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.