Reklam

gelecek partisi

'' BENDE VARIM '' DİYEBİLEN YÜREKLİ HANIM YAĞMUR IŞIK KONYA'DA

GELECEK PARTİSİ ETİMESGUT KADIN KOLLARI BAŞKANI YAĞMUR IŞIK'TAN ANLAMLI ZİYARET 

Her şey önce inanmakla başlar sonra tanımak istersin ve seversin . Genel başkanımız sayın DAVUTOĞLU'na inandık tanıdık ve tanıdıkça sevdik . Konya'da dolu dolu beş yılım geçti ve harika dostluklar edindim ve sık sık ziyarete giderim Konya benim ikinci memleketim oldu ama bu sefer ki ziyaretim daha bir başka heyecanlı ve özeldi çünkü GELECEK için oradaydım.

 YAĞMUR IŞIK KONYA'DA

Her fırsatta Konya'ya gittiğini ve orada apayrı huzur bulduğunu dile getiren Işık ; Konya il Kadın Kolları Başkanı Çiğdem TÜRKER ile bir araya gelerek GELECEK ile kadınlarımız adalet , huzur , güven içinde özgürce yaşayabilecekleri ve korkmadan bende buradayım diye seslerini yükseltebilecekleri bir Türkiye için istişarede  bulunduklarını söyledi . Hedefimiz GÜÇLÜ KADIN ! GÜÇLÜ AİLE ! GÜÇLÜ TÜRKİYE !

Çiğdem başkanımın azmine ve bitmek bilmeyen enerjisine bizzat sahada şahit oldum kendisine daim başarılar diliyorum . Biz bütün kadınlar için buradayız ve günden güne "bende varım" diyen GELECEK yürekli kadınlarımızın sayısı artıyor ve ailemiz genişliyor , biz inandık ve inandığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz diyen Yağmur IŞIK  son olarak genel başkan Ahmet DAVUTOĞLU'nun annesi  rahmetli Memnune DAVUTOĞLU'nun kabrini ziyaret etti . "YİĞİT EVLAT YETİŞTİRDİN SANA DUA EDERİM , YOKTUR LEKE ÖMRÜNDE ! BENİM KOCA ÇINARIM  sözleriyle en kısa zamanda tekrar Konya'da olacağını açıkladı .

Etimesgut kadınları için projelerini hayata geçireceğini söyleyen Işık " birlikten kuvvet doğar " biz kadınlar yeter ki bir arada olalım önümüzde hiçbir engel duramaz " diye sözlerini noktalayan Etimesgut Kadın Kolları Başkanı Yağmur IŞIK  2. romanı SENDEN SONRA nın yakın zamanda çıkacağı müjdesini verdi .Bizlerde sayın IŞIK'a siyaset ve yazarlık hayatında başarılar diliyoruz .




Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.